Joventut

Joventut

A Lliçà d'Amunt també celebrem el Dia de l'orgull LGTBI+!

17/6/2019

  • L'orgull amb la festa del pintxo

La Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament i l'Associació Juvenil Tricric organitzen, per primera vegada a liçà d'Amunt, una festa per celebrar el Dia de l'orgull LGTBI+.

 

El divendres 28 de juny, des de les 10h, a la Plaça de Catalunya, es celebrarà aquest dia amb diverses activitats i jocs per als més pettits, així com micròfon obert i paradetes.

 

Festa Holi dels colors

A les 17h hi haurà una festa Holli, al pati de l'Institut Hipàtia d'Alexandria, on podrem veure tots els colors de l'arc de Sant Martí pels aires amb bona música i millor companyia!.

 

L'Orgull amb la festa del Pintxo!

A partir de les 20h, les activitats de l'orgull LGTBI+ es fussionaran amb la Festa del Pintxo a la Plaça de Catalunya, organitzada per l'Associació de Veïns del Barri de l'Aliança. Sopa després de la Holi amb pintxos fets pels bars i restaurants del municipi a preus econòmics.

 

No t'ho pots perdre! Vine a passar-ho bé celebrant la diversitat a Lliçà d'Amunt!


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 17/06/2019 14:35:16

  • Imprimir Imprimir