Joventut

Joventut

Segona edició de la Survival Zombie Lliçà d'Amunt

10/6/2019

  • Surival Zombie 2019

El divendres 21 de juny tindrà lloc a Lliçà d’Amunt la segona apocalispi zombie, la Survival Zombie, organitzada per una comissió de joves que participa dels Pressupostos Participatius de Joventut 2019 amb la col·laboració de l'Associació juvenil Tricric. L'activitat es s'iniciarà a les 21h a l'aparcament de la Piscina Municipal i es desenvoluparà per camins del municipi. Lliçà d'Amunt quedarà dividit en dos bàndols: els zombies i els supervivents, que lluitaran per sobreviure.

 

En què consisteix?

Els participants hauran d'interpretar el paper d'un humà o d'un zombie, cada bàndol tindrà els seus objectius a aconseguir, així com sobreviure i eliminar l'equip contrari.

  • Els Humans: els humans hauran de demostrar que estan preprats per sobreviure sense probelmes a l'amenaça que atempta contra la vida humana al planeta Terra, els Zombies.
  • Els Zombies: L'objectiu principal dels zombies serà capturar els humans per convertir-los en zombies.

 

Inscripcions

S'hi poden inscriure joves nascuts abans de l'any 2007 a través del formulari web habilitat abans del 19 de juny. En el moment de la inscripció es podrà escollir el bàndol en el que es vol participar, supervivent o zombie. En cas de ser menor de 18 anys, s'haurà de portar una autorització signada pel pare, mare o tutor.

 

 

Botó Pressupostos participatius

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 17/06/2019 13:27:26

  • Imprimir Imprimir