Joventut

Joventut

BierGarten 2019, la festa de la cervesa de l'Aliança (+18)

6/6/2019

  • Biergarten Aliança 2019

Torna, un any més, la festa de la cervesa a Lliçà d'Amunt de la ma de l'Ateneu L'Aliança. El divendres 14 i el dissabte 15 de juny es celebra el BierGarten, un espai de trobada entorn la cervesa i la música irlandesa. Aquesta activitat és per a majors de 18 anys.

 

La cervesa sempre ha estat, als bars, als pubs, a llocs especialitzats, fires, etc. El BierGarten és molt més que cerveses, menjar i música. És compartir, xerrar, trobar-se amb amics i coneguts, retrobar-se... Un espai únic on tots els elements es combinen a la perfecció.

 

DIVENDRES 14

El divendres començarà el BierGarten 2019 a partir de les 19h al pati exterior de l'Ateneu l'Aliança. I a la nit, a les 22:30h, la música vindrà de la ma dels grups Notabú, Minervas i Status Tutis.

 

DISSABTE 15

Dissabte l'espai del BierGarten s'obrirà, també, a les 19h. El grup Reskate amenitzaràn la nit amb la seva música a partir de les 22:30h.

 

 

Activitats relaciones

  • BierMaridatge: Dissabte 8 de juny a les 19h.
  • BierTapes: Dijous 13 de juny a la tarda i vespre al pati de l'ateneu.

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 10/06/2019 10:14:06

  • Imprimir Imprimir