Joventut

Joventut

Inscriu-te als Campaments de l'Esplai de Lliçà d'Amunt 2019

3/6/2019

  • Campaments Esplai 2019

Vols viure una experiència única aquest estiu? Com cada any, el Grup d’Esplai de Lliçà d’Amunt organitza una setmana de campaments per a infants i joves de P5 fins a 4t d’ESO en la qual nens i monitors marxen tota una setmana a realitzar activitats de lleure a la muntanya com ara gimcanes, tallers, jocs de rol, sortides, excursions als gorgs, descoberta del riu, etc.

 

Tot passant una setmana de convivència, de valors, envoltats de natura i, sobretot, allunyats de les tecnologies.

 

Aquest any el campament estarà situat a Gósol (Berguedà) del 20 al 27 de juliol. Les inscripcions estan obertes a partir del 3 de juny per a aquells nens i nenes que han estat inscrits durant aquest curs a l’Esplai, i a partir del 15 de juny per tots aquells infants i joves que no han estat a l’Esplai però vulguin viure una experiència inoblidable. Les inscripcions tanquen el 2 de juliol les places són limitades!

 

El preu dels campaments és de 135€ per a nens i nenes inscrits a l'Esplai, de 150€ per als no inscrits, i de 90€ per a nens i nenes de P5 i 1r de Primària (4 dies de campaments).

 

Reunions informatives

  • Dimecres 5 de juny a les 19h a la Biblioteca Ca l'Oliveres
  • Dilluns 10 de juny a les 19h a la Biblioteca Ca l'Oliveres

 

S'hi pot trobar més informació sobre els Campaments al web de l'Esplai de Lliçà d'Amunt o, en cas de dubte, s'hi pot contactar a través del correu: bustia@esplaillica.cat.

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 06/06/2019 11:38:36

  • Imprimir Imprimir