Joventut

Joventut

Curs de Premonitors/es de lleure 2019

27/5/2019

  • Curs de Prmeonitors/es de Lleure Lliçà d'Amunt

La Regidoria de Joventut organitzem, durant el mes de juliol, el 3r Curs de Premonitor/a de Lleure com a introducció al món del lleure educatiu, per a que puguis exercir d’ajudant de monitor/a. El curs també aporta nocions útils per a qui vulgui formar-se com a monitor/a de lleure a partir de la majoria d’edat.


Si t’agrada treballar amb infants, estàs pensant a ser ajudant de monitor/a o vols provar en l’educació en el temps de lleure, aquest és el teu curs. No està pensat per desenvolupar un treball remunerat.


El curs, que durà a terme l'Escola Educa especialitzada en lleure, és gratuït i està enfocat a joves de Lliçà d'Amunt d’entre 14 i 17 anys. La durada és de 20 hores, els dies 25, 26, 27 i 28 de juny, de 9h a 14h.

 

 

Inscripcions

Les inscripcions s'han de fer presencialment a l'Espai Jove El Galliner, del 3 al 21 de juny, en horari de 16h a 20h. Les places són limitades.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 04/06/2019 13:43:49

  • Imprimir Imprimir