Joventut

Joventut

Assessorament personalitzat i xerrades sobre estudis a l’Espai Jove El Galliner

1/4/2019

  • Forma't assessorament d'estudis

A partir del mes d’abril comença el període de pre-matriculació als estudis obligatoris i post-obligatoris, un moment en el que molts joves han de decidir què volen estudiar en el futur per donar continuïtat al seu itinerari formatiu.

 

Per aquest motiu, les àrees de Joventut, Promoció Econòmica i Educació han programat un seguit de xerrades i assessoraments personalitzats sobre estudis, en el context del Pla Millorem l'Ocupació.

 

 

Assessorament personalitzat

Dilluns 8 d’abril a l’Espai Jove El Galliner

Els assessoraments, que estan dirigits a joves de 16 a 35 anys del municipi, es duran a terme de manera individualitzada per un orientador acadèmic del Pla Millorem l’Ocupació de l’Ajuntament.

 

Per participar dels assessoraments cal demanar cita prèviament a l’Espai Jove El Galliner trucant per telèfon al 93 860 70 01, per correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat o enviant un WhatsApp al 673 93 09 37.

 

 

Xerrada "I desprès de l'ESO, què?"

Dilluns 29 d'abril a les 18h a la Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres

Xerrada adreçada a joves (i les seves famílies) que cursin 3r i 4t d'ESO. A càrrec de l'Àlex Pardo, orientador acadèmic.

 

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 02/04/2019 13:30:29

  • Imprimir Imprimir