Joventut

Joventut

Els Concos guanyen la 20a edició de La Juguesca

14/9/2014

L'Embarraca't saltava d'alegria passades les 10h30 de la nit per celebrar la victòria de la colla dels Concos que s'ha fet amb aquesta Festa Major de LLiçà d'Amunt 2014, la dels vint anys de La Juguesca. Els Concos guanyen la competició més 2.0 de la història amb 42 punts, seguits dels Skando i els Bisky amb 35 punts, Sporting l'Olla amb 26 i la colla dels Can t'Implora amb15 punts.

 

La Juguesca ha estat, com sempre, un èxit de participació entre els joves i no tan joves, i ha destacat per la presència de les colles a les xarxes socials (Blocs, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube...) amb l'objectiu de fer arribar la festa a tots els lliçanencs i lliçanenques.

 

Vam començar la festa dimecres fent tremolar Lliçà d'Amunt amb la segona edició del Muntronik Fest, el festival de música de Lliçà d'Amunt que va estar protagonitzat pels DJ Fatima Hajji, César Alemena, Javi Molina i els DJ concursants. El jove Marc López va endur-se el premi al millor DJ d'entre 12 candidats. El festival va comptar, també, amb els guanyadors de la primera edició, Dj Jordi Soley i Dj Coldex, el Veejay Oriol Torres i Lil Xoko.

 

Han passat per l'escenari de l'Embarraca't els millors Dj; Andreu Preses, Carles Pérez i Didac Tomàs amb la Festa Flaixbac - Vaparir Tour i els residents del nostre municipi Jordi Soley i Marc Grau; el concert de Strombers, Gossos i Girls & Monkey; el ja comentat espectacle de música Muntronik Fest 2014; al que cal sumar el 20é aniversari de La Juguesca organitzada per l'Ateneu l'Aliança, activitats que han estat la part clau d'aquesta Festa Major jove.

 

Ara si podem afirmar que, entre tots, l'hem fet inoblidable!

 

 

El veredicte de La Juguesca 2014

 

 

 

Les millors fotografies d'una Festa Major inoblidable

 

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 15/09/2014 15:18:06

  • Imprimir Imprimir