Joventut

Joventut

Neix Aquelarre, el primer grup de joves feministes a Lliçà d’Amunt

25/3/2019

  • Aquelarre Lliçà d'Amunt

Aquelarre Lliçà d'Amunt és una agrupació feminista juvenil creada per joves del poble amb el recolzament de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament. Aquelarre neix amb l’objectiu de reflexionar, debatre i mobilitzar-nos per tal de visibilitzar les opressions i la violència que patim les dones en aquesta societat. Pretén ser un agent actiu que desperti la consciència feminista del nostre municipi.

 

 

Vols formar part d'Aquelarre Lliçà d'Amunt?

La primera trobada serà el divendres 5 d’abril a les 17h a la segona planta de la Biblioteca Ca l'Oliveres. Hi haurà una petita presentació, pluja d’idees, propostes i un petit berenar per a totes les assistents.

 

El grup feminista és reunirà el primer divendres de cada més, creant així un espai per poder relacionar les seves opinions, donar suport i mobilitzar-se. En el futur també organitzarà tallers, xerrades i activitats.

 

Per a més informació segueix-nos a Instagram: @Aquelarrellica.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 27/03/2019 14:39:30

  • Imprimir Imprimir