Joventut

Joventut

Tercera edició del concurs de joves bandes de música de Lliçà d'Amunt ‘Contraband’

18/3/2019

  • 3a edició del Contraband

Aquesta primavera tens una cita amb la segona edició del concurs de bandes de música amateur, el Contraband, organitzat per un grup de joves a través dels Pressupostos Participatius 2019 de La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament, en col·laboració amb l’Ateneu l’Aliança, l’Escola de Música de La Vall del Tenes i Tercer Origen Disseny Gràfic .

 

Les actuacions dels grups participants del concurs es duran a terme, en directe, els divendres 26 d’abril i 3 i 10 de maig a partir de les 20h a l’Ateneu l’Aliança. L’entrada als concerts és gratuïta.

 

El ‘Contraband’ obre la porta a joves bandes de música que tinguin ganes de donar-se a conèixer participant en aquest concurs, dirigit a gent jove amateur que no hagi gravat cap disc ni tingui cap contracte discogràfic o de management vigent.

 

Entre els premis per als grups de música guanyadors del concurs de bandes amateur es troba la celebració d’un concert en una de les nits de Festa Major a l’escenari principal de l’Embarraca’t, i un xec de 300€ bescanviable per material musical i tècnic a la botiga especialitzada Cau de Músics de Granollers.

 

 ATENCIÓ: La tercera edició del Contraband s'ha suspès per manca de participants.

 

 

Inscripcions

Les inscripcions tindran lloc del 18 de març al 8 d’abril a través del formulari d'inscripció. S’hi poden inscriure bandes amateur composades per joves d’entre 15 i 30 anys, amb un màxim de 2 components majors de 30 anys sempre i quan aquests no superin el 50% del total de components.

 

No s'hi podran inscriure grups que tinguin contracte vigent amb una discogràfica i/o que tinguin un disc.

 

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 23/04/2019 10:58:22

  • Imprimir Imprimir