Joventut

Joventut

Segona Esquiada Jove de Lliçà d'Amunt a La Masella

8/1/2019

  • Esquiada Jove Lliçà d'Amunt 2019

La Regidoria de Joventut organitzem la segona Esquiada Jove de Lliçà d’Amunt després de l’èxit de la primera edició l’any passat. Els i les joves de 14 a 30 anys podran esquiar o fer Snow a durant tot el dia a l’Estació d’Esquí La Masella, per un preu econòmic, el dissabte 16 de febrer.

 

La sortida té dos preus subvencionats per l’Ajuntament, depenent de si es disposa de material d’esquí o no: el preu de 25€ inclou el transport d'anada i tornada des de Lliçà d'Amunt i el Forfait, per a qui disposa material propi d'esquí; i el preu de 46€ inclou el cost de la sortida i el lloguer de l'equipació a les pistes (pals, botes, esquís o snow i casc) per a qui no en disposa. Els preus no inclouen àpats ni extres que es vulguin contractar.

  • Preu de 25€: Inclou transport en autocar i Forfait
  • Preu de 46€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc), transport i forfait.

 

L'autocar sortirà a les 6h del matí des de l'Espai Jove El Galliner (edifici de la Biblioteca Ca l'Oliveres) i farà parada als Centres Cívics de Ca l'Artigues i Palaudàries. La tornada serà al mateix lloc de sortida aproximadament a les 19h/19:30h.

 

Per a més informació, pots dirigir-se a l’Espai Jove El Galliner, de dilluns a divendres de 16h a 20h; trucar per telèfon al Galliner al 93 860 70 01, escriure un WhatsApp al 673 93 09 37, o enviar un correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat a través de les xarxes socials.

 

 

Inscripcions i pagament

Si tens entre 14 i 30 anys, inscriu-te a la segona Esquiada Jove de Lliçà d'Amunt, fins el 28 de gener, a través del següent formulari en línia (només pot fer-se per internet). El pagament s'haurà de fer efectiu en el moment de la inscripció mitjançant pagament amb targeta. Les places són limitades.

 

 

Inscriu-te


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 16/01/2019 16:31:35

  • Imprimir Imprimir