Joventut

Joventut

La nova línia de bus A7 et porta de dilluns a diumenge a la zona comercial de Can Montcau

16/11/2018

  • Nova línia de bus urbà A7 Lliçà d'Amunt

Avui divendres 16 de novembre s'ha posat en marxa la nova línia dels Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) A7 que connecta Lliçà d'Amunt i Granollers amb el nou al Parc Comercial de Can Montcau, amb una freqüència de pas d'una hora de dilluns a divendres i de només 30 minuts els caps de setmana i dies festius.

 

Aquesta nova línia de bus et portarà des del centre de Lliçà d'Amunt fins a Granollers (en poc més de 10 minuts), passant pel Parc Comercial Can Montcau on hi ha diversos establiments comercials: el restaurant Viena, la botiga de proguctes per a mascotes Tiendanimal, la botiga de productes de manteniment de l'automòbil Norauto, el supermercat Lídl, i la botiga de materials de construcció i jardineria Leroy Merlín.

 

 

Horari de la línia A7
L'horari de de la línia A7 serà de dilluns a dijous, de 8:45h del matí a 21:45h de la nit, i de divendres a diumenge l'horari s'allargarà fins les 23:45h de la nit i s'agumenta la freqüència de pas als 30 minuts els dissabtes, diumenges i festius.

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 20/11/2018 12:46:52

  • Imprimir Imprimir