Joventut

Joventut

Jove, decideix com ha de ser el centre de Lliçà d'Amunt

8/10/2018

  • Lliçà creix amb tu

L'Ajuntament i l'Institut Català del Sòl (Incasòl) estàn portant a terme un procés participatiu obert a tota la ciutadania per decidir com ha de ser el sector del centre de Lliçà d'Amunt.

 

Per aquest motiu, el próxim divendres 12 d'octubre es realitzarà una sessió del procés participatiu només per a joves, a les 10h del matí a la Biblioteca Ca l'Oliveres. No perdis l'oportunitat de participar!

 

Jove, Lliçà creix amb tu!

Divendres 12 d'octubre a les 10h

A la Biblioteca Ca l'Oliveres

 

 

Quin és el projecte del centre?

L'Ajuntament va signar un conveni amb l’Institut Català del Sòl (Incasòl) per al desenvolupament urbanístic estratègic del municipi, que es concreta en el sectors Centre de Lliçà d'Amunt, amb l’objectiu de definir un nou centre urbà on s’hi desenvolupin activitats residencials, comercials i terciàries.

 

Aquest projecte urbanístic implicarà la construcció d’entre 600 i 700 habitatges al centre del municipi, dels quals prop de 200 seran en règims protegits. I també s’ampliaran els metres quadrats del municipi destinats a activitat comercial i serveis de proximitat, que revertiran en l’ocupació. I es preveu que els baixos dels blocs es destinin a usos comercials.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 09/10/2018 14:32:30

  • Imprimir Imprimir