Joventut

Joventut

Ja pots treure't l'ESO a l'Escola de Persones Adultes

17/9/2018

  • Escola d'Adults de La Vall del Tenes

Si duarant la teva etapa a l'institut no vas aconseguir superar l'ESO, ara a l'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes pots treure't el graduat en ESO per les tardes! Treure't l'ESO t'ajudarà a créixer de manera personal i laboral.

 

Cursos de GES-1 i GES-2

Aquests estudis permeten completar els ensenyaments bàsics i obtenir el títol de graduat o graduada en Educació Secundària Obligatòria (GESO) a l'Escola de Persones Adultes en horari de tarda.

 

El graduat en ESO per a persones adultes està dividit en dos cursos: Aquelles persones que no van superarni el primer cicle (1r i 2n d'ESO) ni el segon cicle (3r i 4t d'ESO) hauran de fer els cursos de GES-1 i GES-2; però aquelles persones que ja tenen superat el primer cicle (1r i 2n d'ESO) només han de matricular-se del GES-2.

 

 

 

L'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes

La nova Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes està situada a l'edifici de l'antiga escola Sant Baldiri de Lliçà d'Amunt. Acaba d'obrir les portes aquest mes de setembre coincidint amb l'inici del curs escolar 2018-2019.

 

L’objectiu de l'escola d'adults és facilitar la formació a aquells persones que no han pogut finalitzar els seus estudis o que simplement volen adquirir més formació. Permet que les persones adultes puguin desenvolupar les seves capacitats, enriqueir els seus coneixements i millorar les competències tècniques i professionals.

 

Si necessites més informació pots dirigir-te a l'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes presencialment de dilluns a divendres de 17h a 22h, trucant per telèfon al 93 841 46 52, o enviant un correu electrònic a eapvt@mvalltenes.cat

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 17/09/2018 10:20:17

  • Imprimir Imprimir