Joventut

Joventut

BierGarten 2018 a l'Aliança

1/6/2018

  • Biergarten Aliança 2018

Torna, un any més, la festa de la cervesa a Lliçà d'Amunt de la ma de l'Ateneu L'Aliança. El divendres 16 i el dissabte 16 de juny es celebra el BierGarten, un espai de trobada entorn la cervesa i la música irlandesa.

 

La cervesa sempre ha estat, als bars, als pubs, a llocs especialitzats, fires, etc. El BierGarten és molt més que cerveses, menjar i música. És compartir, xerrar, trobar-se amb amics i coneguts, retrobar-se... Un espai únic on tots els elements es combinen a la perfecció.

 

DIVENDRES 15

El divendres començarà el BierGarten 2018 a partir de les 19h al pati exterior de l'Ateneu l'Aliança. I a la nit, a les 23h, la música vindrà de la ma del grup Los Mil Hombres.

 

DISSABTE 16

Dissabte l'espai del BierGarten s'obrirà a les 19h amb inflables per als més petits durant la tarda. S'Temple bar i Perversions amenitzaràn la nit amb la seva música.

 

 

Activitats relaciones

 

  • BierSopar: dilluns 11 de juny a les 21h. +Informació
  • BierPeli: dimarts 12 de juny a les 20h. +Informació
  • BierFoto: dimecres 13 de juny entrega de premis. +Informació
  • BierTapes: 12, 13 i 14 de juny a partir de les 19h al Bar L'Aliança.  +Informació

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 01/06/2018 11:14:36

  • Imprimir Imprimir