Joventut

Joventut

La teva foto de la FM té premi: 2n concurs d'Instagram

2/9/2014

  • 1r premi de la 1a edició del concurs d'Instagram. Imatge de Vanessa Morante (@vanessamorante)

Una Festa Major com la de Lliçà d'Amunt és plena de moments per recordar. Per això, i per segon any consecutiu, torna amb força l’únic concurs que premia les persones que siguin capaces de captar els millors instants de la festa a través dels filtres d'Instagram i del seu propi enginy: el concurs d’instagram #Lliçàdefesta, promogut per l'Ajuntament.

 

Podrà participar qualsevol persona major de 13 anys, que faci una fotografia a través de l'aplicació Instagram i la publiqui amb l'etiqueta (hashtag) #Lliçàdefesta durant la Festa Major, del 10 al 14 de setembre.

 

Totes les fotos publicades a la xarxa social amb l'etiqueta seran sotmeses a votació popular per mitjà dels "likes" (m'agrada) de l'aplicació. Un jurat triarà les quatre fotografies guanyadores, d'entre les 15 amb més "M'agrada". El veredicte es farà públic el divendres 26 de setembre al web municipal i a les xarxes socials municipals: Facebook i Twitter, juntament amb les fotografies participants.

 

Els premis

El premis per les quatre imatges guanyadores són patrocinats íntegrament per alguns bars i restaurants del municipi.

  • Un esmorzar de forquilla al Restaurant La Cruïlla
  • Un dinar al Restaurant Can Roca Vell
  • Un sopar al Restaurant el Nou Pinar
  • Un assortit de productes de pastisseria de la Granja-Pastisseria El Molinet

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/09/2014 12:39:31

  • Imprimir Imprimir