Joventut

Joventut

Fes un voluntariat juvenil a Lliçà d'Amunt el mes de juliol

27/3/2019

  • Voluntariat joves Lliçà d'Amunt 2018

Les vacances d'estiu estan plenes de temps lliure, per què no aprofitar-ho per viure experiències noves? Si ets jove, tt proposem fer un voluntariat a Lliçà d'Amunt els matins del mes de juliol!

 

Aquest voluntariat està dirigit a joves majors de 16 anys que vulguin participar de diferents projectes del municipi. Aquesta vivència t'ajudarà a adquirir noves experiències personals i professionals que et faran crèixer com a persona.

 

El projecte de voluntariat, que es va posar en marxa l'estiu passat, està impulsat per l'Espai Creix de la Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, i facilitarà la formació i l’acompanyament necessari per al desenvolupament de l'activitat.

 

Inscripcions

Poden participar del projecte de voluntariat joves de 16 a 30 anys del municipi. Si vols ser voluntari/ària pots inscriure’t en línia al web de l'Ajuntament.

 

Per a més informació pots dirigir-te a l'Espai Creix situat a Can Godanya (Carrer de la Fàbrica s/n) de dimarts a dissabte de 16h a 20h o trucant per telèfon al  93 611 50 21.

 

 

Inscriu-te


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 27/03/2019 13:28:35

  • Imprimir Imprimir