Joventut

Joventut

Comencen els concerts de la segona edició del Contraband

11/4/2018

 • Contraband 2018

El divendres 13 d'abril comencen, a les 20h a l'Ateneu l'Aliança, les actuacions en directe de les bandes de música que participaran del Contraband, el concurs de bandes juvenils de Lliçà d'Amunt nascut dels Pressupostos Participatius 2018 de la Regidoria de Joventut.

 

El 'Contraband' és un nou repte per a joves bandes de música que volen donar-se a conèixer. El concurs es desenvoluparà durant els dies 13, 20 i 27 d’abril a l’Ateneu L’Aliança, entitat que també hi col·labora. Hi participaran bandes composades per gent jove amateur, que no ha gravat encara cap disc.

 

Programa d'actuacions de les bandes

Les actuacions de les joves bandes es duran a terme a partir de les 20h a l'Ateneu l'Aliança en el següent ordre:

 

DIVENDRES 13

Esdeveniment: Contraband amb La Cabanya, La niña del Bigote i Machine Ska Reggae Band

 • La Cabanya
 • La niña del bigote
 • Machine Ska Reggae Band

 

DIVENDRES 20

Esdeveniment: Contraband amb Firstmen, Mediterrània Band i Police Line

 • Firstmen
 • Mediterrània Band
 • Police Line

 

DIVENDRES 27

Esdeveniment: Contraband i entrega de premis amb Friday Mood i Aldarull

 • Friday Mood
 • Aldarull

 

 

Mecànica del concurs

 1. EL JURAT:  Els membres del jurat posaran una nota numérica a totes les bandes, de l'1 al 10, de manera pactada. Es valorarà la música en directe i la posada en escena.
 2. EL PÚBLIC: El públic assitent podrà votar l'actuació que més li ha agradat de cadascuna de les nits. La banda més votada pel públic obtindrà un punt extra, que se sumarà a la nota del jurat.
 3. LES XARXES SOCIALS: Les xarxes socials atorgaran un punt extra a la votació: l'organització del Contraband penjarà un cartell de cadascun dels grups de música a la pàgina de Facebook del concurs. La banda que aconsegueixi més "M'agrada" al seu cartell guanyarà un punt més, que se sumarà a la nota del jurat.
 4. RECOMPTE DE VOTS: Un cop efectuades totes les actuacions l'organització sumarà els vots totals obtinguts per cadascun dels grups de música. La banda més votada guanyarà el concurs.

 

Premis del Contraband

El primer premi pel guanyador del concurs és l’oportunitat d’estar en un estudi professional de gravació a Guisla studi i gravar durant 10 hores; poder tocar professionalment en un escenari dins de la cartellera de grups seleccionats per la Festa Major de Lliçà d’Amunt 2018; la creació d'una pàgina web del grup d emúsica i 100€ en material musical a la botiga Cau de Músics..

El premi per la segona banda classificada del concurs és poder celebrar un concert al bar o la terrassa de l'Ateneu l'Aliança i un xec de 300€ bescanviable per material musical i tècnic a la botiga Cau de Músics.

 

 

Votació popular

Els agradaments (likes) que rebin les fotografies dels diferents grups participants del Contraband a Facebook els ajudarà a sumar un punt per guanyar el concurs. Participa!

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 13/04/2018 16:06:47

 • Imprimir Imprimir