Joventut

Joventut

Posem en marxa el projecte artístic Graff'Art

6/4/2018

  • Projecte Graff'Art Lliçà d'Amunt

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament engeguem el projecte Graff'Art amb l'objectiu de fomentar l'art urbà al municipi, habilitant murs per pintar graffitis de manera legal i gratuïta.

 

Tots els espais i murs que es poden pintar estan senyalitzats amb un distintiu verd i amb plaques informatives d’ús i normativa. Per tant, en tots els espais que no estiguin senyalitzats amb el símbol verd està prohibit pintar-hi.

 

Si vols poder fer ús d’aquests espais habilitats hauràs de:

  1. Anar a l’Espai Jove el Galliner i omplir gratuïtament un formulari de sol·licitud de permís.
  2. La Regidoria de Joventut valorarà la teva sol·licitud.
  3. Obtindràs un comprovant del permís, vàlid per un període de 6 mesos i, en aquests període, podràs pintar en tots els espais habilitats del municipi.
  4. Sempre que estiguis fent ús de l’espai habilitat hauràs de dur el permís a sobre.

 

 

Borsa d’artistes grafiters/es

Amb projecte Graff’Art també volem crear un borsa d’artistes de graffiti, a la qual puguin accedir les entitats, els diversos serveis de l’Ajuntament i els habitants del municipi que necessitin aquests artistes per publicitar activitats, decorar espais públics o privats, o realitzar altres projectes.

 

Si ets graffiter i vols formar part d’aquesta borsa d'artistes, informa't i inscriu-te presencialment a l’Espai Jove el Galliner.

 

 

Murs col·lectius

Un cop a l’any, la Regidoria de Joventut organitzarem una pintada col·lectiva a algun dels mur habilitats. Des de l’Ajuntament s'oferirà tots els recursos necessaris per poder realitzar l’activitat.

 

 

Festa d’inauguració del projecte Graff’Art

La Regidoria de Joventut hem preparat una festa per inaugurar el projecte Graff’Art. La festa tindrà lloc el dissabte 28 d’abril, a partir de les 16h, al Patinòdrom de Ca l'Esteper. Hi haurà exhibició de graffitis a càrrec dels joves artistes del nostre municipi, una emocionant Batalla de Galls organitzada pels joves d’Upperfree i moltes altres activitats, amenitzades amb música.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 06/04/2018 11:14:24

  • Imprimir Imprimir