Joventut

Joventut

Primera Esquiada Jove de Lliçà d'Amunt a la Masella

29/1/2018

  • Esquiada Jove Lliçà d'Amunt 2018

El dissabte 10 de març vine a esquiar o fer snow amb els teus amics i amigues a l'Estació d'Esquí La Masella per només 31€! L'autocar sortirà de Lliçà d'Amunt el dissabte al matí, et portarà fins les pistes, i tornarà el vespre del mateix dissabte.

 

Hi ha dos preus subvencionats per a la sortida: el preu de 31€ inclou el transport d'anada i tornada des de Lliçà d'Amunt, el Forfait i l'assegurança, per a aquells i aquelles que ja tenen material propi d'esquí i el volen portar. El preu de 51€ inclou el cost de la sortida i el lloguer de l'equipació a les pistes (pals, botes, esquís o snow i casc) per als qui no en tenen. Els preus no inclouen àpats ni extres que es vulguin contractar.

 

Pots escollir entre els dos preus a pagar depenent de si es té material d'esquí o es voldrà llogar un cop s'arribi a les pistes:

  • Preu de 31€: Inclou transport en autocar, Forfait, Assegurança i peatges.
  • Preu de 51€: Inclou lloguer de material (pals, botes, esquís o snow i casc) + Transport, forfait, assegurança i peatges.

 

L'autocar sortirà a les 6h del matí des de l'Espai Jove El Galliner (edifici de la Biblioteca Ca l'Oliveres) i farà una segona parada a les 6:30h del matí al Centre Cívic Palaudàries). La tornada serà al mateix lloc de sortida aproximadament a les 19h/19:30h. Cal inscriure's i fer el pagament préviament a l'Espai Jove El Galliner.

 

Per a més informació, pots trucar per telèfon al Galliner al 93 860 70 01, escriure un WhatsApp al 673 93 09 37, o a través de les xarxes socials.

 

El preu de l'activitat està subvencionat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt.

 

 

Inscripcions

Si tens entre 14 i 30 anys, inscriu-te a la primera Esquiada Jove de Lliçà d'Amunt, del 5 al 23 de febrer, de dilluns a divendres de 16h a 20 presencialment a l'Espai Jove El Galliner o a través del següent formulari en línia. El pagament s'haurà de fer efectiu en el moment de la inscripció. Les places són limitades.

 

Inscriu-te


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 06/02/2018 15:01:52

  • Imprimir Imprimir