Joventut

Joventut

10 activitats de la Festa Major 2014 que no et pots perdre

7/9/2014

  • Festa Flaixbac - Festa Major 2013

La Festa Major de Lliçà d'Amunt 2014 compta amb més de 70 activitats organitzades tant per l'Ajuntament com per entitats i grups municipals. Amb tants actes no és fàcil passar per alt algún que potser pot interessar-te. Des de l'Àrea de Joventut no volem que això et passi, així que t'hem preparat una llista de 10 activitats de la Festa Major que, si éts jove, no et pots perdre! Aquí la tens:

 

1 - Proves de La Juguesca

De dilluns 8 a diumenge 14

Les proves de la Juguesca són de parada imprescindible i obligada si vols gaudir d'una Festa Major inoblidable. Aventura, lógica, humor... mai falten a una de les competicions per colles més especials del territori. Ja tens colla? Preparats, llestos... Juguesca! +Informació

 

2 - Cinema a la fresca: Pa Negre / Ocho apellidos vascos

Dilluns 8 i dimarts 9 a les 22h a l'Era de la Biblioteca

Aquesta festa també té espai pel bon cinema de casa. 'Pa Negre' i 'Ocho apellidos vascos' són les pel·lícules que es podran veure a l'Era de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

'Pa Negre': En els crus anys de la postguerra rural a Catalunya, l'Andreu, un nen que pertany al bàndol dels perdedors, troba un dia al bosc els cadàvers d'un home i el seu fill. Les autoritats volen carregar el mort al seu pare però ell, per ajudar-lo, intenta esbrinar qui els va matar. 

 

'Ocho apellidos vascos':Rafa, andalús de soca-rel, mai ha hagut de sortir de la seva volguda Sevilla per aconseguir el que més l'importa a la vida: el fi, la gomina i les dones. Fins que un dia tot canvia quan apareix la primera dona que es resisteix als seus encants: Amaia, una basca.

 

3 - Muntronik Fest 2014 amb Fatima Hajji

Dimecres 10 a les 23h a l'Embarraca't

Sense cap dubte, la nit més multitudinària i boja de la FM, la nit jove! Nit de Dj amb Fatima Hajji com a representant indicutible del techno al nostre pais i a la resta d'Europa, amb Cèsar Almena (resident de les sales Code Rec i Reset Music Rec) i amb Javi Molina (resident a les sales Manssion i Pont Aeri i creador de la seva pròpia marca: Fight). La nit s'obrirà amb el concurs de DJ, on els joves seran protagonistes i que serà obert i tancat pels guanyadors de l'any passat, Dj Jordi Soley i Dj Coldez. I es tancarà amb l'actuació estelar dels DJ convidats. Una nit de festa que no pots perdre't! +Informació

 

4 - Concert amb Strombers

Dijous 11 a la 1h a l'Embarraca't

És el dia de la nova rumba catalana amb els Strombers! Aquest grup està de celebració. La banda de Cardona celebra els deu anys a sobre dels escenaris. Han esdevingut el referent de les festes a Catalunya combinant estils de ska, reggae, rumbes i country, entre d'altres. Vine i gaudeix de la festa en estat pur!

 

5 - Sessió amb els Dj Jordi Soley i Dj Marc Grau

Dijous 11 i dissabte 13 a les 3h a l'Embarraca't

Sessió amb la millor música electrònica del moment amb dos, ja populars, Dj del municipi que repeteixen any rere any acompanyant-nos les matinades amb les seves sessions.

 

6 - Festa Flaixbac (Vaparir Tour)

Divendres 12 a la 1h a l'Embarraca't

Torna la festa grossa, la festa amb majúscules amb els DJ de la emisora musical Carles Pérez, Andreu Presas i Carles Roca i els personatges de El Becari i el Gran Germán. Ràdio Flaixbac fa parada, un any més, a la Festa Major de Lliçà d'Amunt. +Informació

 

7 - Correfoc

Dissabte 13 a les 21h30 amb inici al Carrer de l'Aliança

Ara que tenim colla de Diables, no els podem desaprofitar! Al so dels tambors i al compàs de la serp, la Colla de Diables de Lliçà i la colla convidada faran que els carrers de la nostra vila semblin un infern del qual no voldràs sortir. Recorregut: Carrer de l'Aliança, Plaça de la Font, Carrer Mossèn Blancafort i Plaça de l'Església.

 

8 - Llevataques (correaigua)

Dissabte 13 a les 22h00 a la Plaça de l'Església

Has passat calor durant el Correfoc? Portes la roba bruta? Vols arribar net/a als concerts de l'Embarraca't? Doncs no et perdis aquest particular correaigua amb búsica i, per descomptat, molta aigua. Si ets menor de 18 anys vine acompanyat d'un adult.

 

9 - Concert amb Gossos

Dissabte 13 a la 1h a l'Embarraca't

Segur que els conèixes, i sino és un bon moment per descobrir-los. Gira Batecs és la manera en què el grup musical Gossos vol dir-nos que el seu cor batega per tenir canvis al seu horitzó i que no volen deixar de sospirar per continuar introduint novetats a la seva vida. Aquest és un espectacle que busca la complicitat màxima amb l'espectador, que no renuncia al concepte artístic de música en viu i que vol connectar amb les diverses generacions de públic presents en la seva trajectòria de Gossos.

 

10 - Espectacle Piromusical: Lluminària

Diumenge 14 a les 22h a la Biblioteca Ca l'Oliveres

Aquest any torna, després d'uns anys de descans, l'espectacle pirotécnic per tancar la festa. Un espectacle on la llum pren vida i agafa forma, acompanyada de música i pirotècnia. No deixarà indiferent a ningú.

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 28/08/2016 20:38:37

  • Imprimir Imprimir