Joventut

Joventut

Inaugurem l'Skatepark del Parc de la Felicitat

22/1/2018

  • Inauguració Skatepark Lliçà d'Amunt

El divendres 2 de febrer inaugurem la reforma de l'Skatepark del Parc de la Felicitat amb una gran festa urbana plena d'activitats per estrenar-lo.

 

La inauguració començarà a les 17h amb un petit-pica pica per a tots els joves que hi participin i una demostració de Skate, scooter i patins oberta al públic. Mentrestant, l'artista convidat Panxo i els joves de l'Espai Creix de Can Godanya faran una exhibició de graffiti. Després el grup de joves Upperfree organitzarà una batalla de Galls amb premi per als guanyadors i guanyadores.

 

Per acabar la jornada, a les 19h Pure Nigga farà un concert amb les seves millors cançons de Reggae i Hip Hop.

 

Divendres 2 de febrer

A les 17h a l'Skatepark del Parc de la Felicitat

  17:00h  Estrenem el nou Skate Park! Demostració d'skate, scooter i patins i Graffiti

  18:00h  Batalla de Galls amb Premi per al/la guanaydor/a

  19:00h  Concert amb Pure Nigga

 

 

Obres de millora de l'Skatepark

La Regidoria de Joventut vam elaborar, l’abril de 2016, una anàlisi de la realitat juvenil del municipi, a través de tallers participatius als Instituts, per desenvolupar el Pla Local de Joventut 2017-2021. En aquests tallers, els joves, entre altres coses, van expressar que calia repensar l’Skatepark del Parc de la Felicitat, renovant-lo, ampliant-lo o fent-ne un de nou, perquè l’actual ha quedat petit i, amb el pas del temps, s’havia fet malbé.


Aquesta necessitat es va incloure en el document del Pla Local de Joventut 2017-2021 com a projecte i l'Ajuntament ha portat a terme les obres de millora que inaugurarem el divendres 2 de febrer.

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 23/01/2018 10:24:23

  • Imprimir Imprimir