Joventut

Joventut

Revetlla de Cap d'Any a l'Ateneu l'Aliança

25/12/2017

  • Cap d'Any a l'Aliança 2017

Acaba l'any 2017 a prop de cada a la revetlla de Cap d'Any de l'Ateneu l'Aliança el 31 de desembre, a partir de les 0:30 i fins les 6h de la matinada. Una festa una festa popular, a preus populars, per gaudir de les primeres hores de 2018 amb el millor ambient i companyia.

 

El preu de l'entrada amb una consumició és de 6€ per als socis i sócies de l'Ateneu, i de 8€ per a les persones no sócies. Les entrades anticipades es poden comprar a l'oficina de l'Ateneu, al Bar de l'Aliança i per internet al web lalianca.cat.

 

La festa comptarà amb un renovat equip musical, encapçalat pel DJ P.TAO, i una potència sonora i musical digne d'aquesta nit. Us proposem començar l'any de la millor manera, envoltats d'amics en un espai històric.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 27/12/2017 10:22:04

  • Imprimir Imprimir