Joventut

Joventut

Celebra el Pre-Cap d'Any el 22 de desembre a l'Aliança!

15/12/2017

  • Pre-Cap d'Any2017

El 22 de desembre, després de l'Assemblea Jove dels Pressupostos Participatius de Joventut 2018, celebra amb els teus amics i amigues, el final de classes amb el Pre-Cap d'Any a les 23h a l'Ateneu l'Aliança.

 

L'entrada és gratuïta i comptarà amb el concert de La Cabanya, el grup de música que està revolucionant Lliçà d'Amunt; les pre-campanades avançades amb cotilló i la millor música de l'any amb PD Pausa que s'allargarà fins la matinada. L'activitat comptarà, també, amb un servei de bar a càrrec de l'Ateneu l'Aliança.

 

L'Assemblea Jove està oberta a joves majors de 14 anys, però a partir de les 23h només podran participar de la festa del Pre-Cap d'Any 2017 els i les joves majors de 16 anys.

 

 

El Pre-Cap d'Any 2017

 

20:00h ASSEMBLEA JOVE DE PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Els i les joves que han presentat projectes per als Pressupostos Participatius de Joventut 2018 presentaran i explicaran les seves propostes. Un cop presentades els i les assistents debatran i decidiran quines són les activitats que es duran a terme durant l'any 2018 amb el pressupsot de 10.000€ de la Regidoria de Joventut. En acabar hi haurà un petit pica-pica per a tots els i les joves que hi participin.

 

23:00h CONCERT AMB LA CABANYA (+16)

La Cabanya és una banda formada per joves de Lliçà d'Amunt que estan començant en el món de la música. Oferiran un concert amb les seves millors cançons de reggae.

 

00:00h PRE-CAMPANADES (+16)

Si sempre has volgut fer les campanades amb els teus amics i amigues, aquesta és la teva oportunitat! Celebrem la Nit de Cap d'Any uns dies abans per poder-la celebrar dues vegades i amb la millor companyia.

 

00:15h SESSIÓ AMB PD PAUSA (+16)

PD Pausa tancarà la nit amb la música que ho ha petat durant el 2017 i aquella que ha revolucionat els millors caps d'any de la història.

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 19/12/2017 19:24:01

  • Imprimir Imprimir