Joventut

Joventut

'Batalla de galls' contra la violència de gènere

20/11/2017

  • Batalla de galls contra la violència de gènere

La Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament organitza, el próxim dissabte 25 de novembre, un seguit d'actuacions de 'Batalla de galls' contra la violència de gènere al Parc de Can Godanya (carrer de La Fàbrica s/n).

 

S'hi pot inscriure tothom que vulgui amb una única condició: el terma de les batalles haurà de girar al voltant de la lluita per l'igualtat de gènere. Tots i totes les participants rebran un obsequi.

 

Inscripcions

Pots inscriute't de dilluns a dissabte al Parc de Can Godanya, per telèfon al 687 288 104 o enviant un correu electrònic a fernandezmld@llicamunt.cat.

 

Batalla de galls contra la violència de gènere

Dissabte 25 de novembre

A les 17:15h al Parc de Can Godanya

 

 

Activitats contra la violència de gènere

La setmana del 20 al 26 de novembre l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha organitzat diferents activitats que s'emmarquen en el programa del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2017: lectura de poesia, batalla de galls, xocolatada, tallers, concerts, etc. +Informació

 

La Regidoria de Joventut desenvoluparem diferents activitats de conscienciació contra la violència de gènere a l'INS Lliçà, l'INS Hipàtia d'Alexandria i l'Espai Jove EL Galliner.

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 20/11/2017 18:00:26

  • Imprimir Imprimir