Joventut

Joventut

FORMA'T+16: Com millorar les presentacions en públic

14/11/2017

  • Forma't+16: Presentacions en públic

La Regidoria de Joventut estem portant a terme el projecte Forma’t+16 amb formacions de diferents temàtiques cada mes. L'objectiu principal dels tallers és donar informació actualitzada i útil als i les joves, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

 

FORMA'T+16: Com millorar les presentacions en públic

Dilluns 20 de novembre a les 17:30h a la Sala Multimèdia de la Biblioteca

Aprèn a expressar-te, a dirigir-te a altres persones i quins suports tecnològics poden ser positius per destacar idees clau Es podran compartir dubtes i realitzar una petita pràctica oral, per veure quins aspectes clar millorar. Per a majors de 16 anys. Cal inscripció prèvia.

 

 

Per assistir a aquest taller, que es realitzarà a la Sala Multimèdia de la Biblioteca Ca l'Oliveres, només cal apuntar-se prèviament (ja que les places són limitades) i assistir-hi el dilluns 20, a les 17:30h.

 

 

Banner dreta petit inscripcio 2


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 15/11/2017 15:17:11

  • Imprimir Imprimir