Joventut

Joventut

Nou abonament al gimnàs amb descompte per a joves

11/10/2017

  • Activitats per a joves del Pavelló

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha creat dos nous abonaments al Gimnàs del Pavelló d'Esports amb descompte: un infantil i un altre per a joves des de 1r d'ESO fins als 17 anys.

 

L'abonament per a Joves

El preu d’aquests nous abonaments juvenils és de 10€ de matrícula i de 18€ mensuals. Amb aquests abonaments es pot participar a les classes dirigides del gimnàs adaptades dins d’una franja horària determinada: de dilluns a dijous, de 16:30h a 17:20h. A partir dels 17 anys els i les joves ja es poden abonar al gimnàs com a adults.

 

Activitats per a Joves

Les classes que s'ofereixen són de diferents modalitats de fitness i de ball com són el jazz, steps, hip-hop, tonificació, fitball, estiraments, pilates, zumba-tono, etc.,. que s’aniran canviant temporalment per tal que siguin més variades.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 18/10/2017 09:45:11

  • Imprimir Imprimir