Joventut

Joventut

FORMA'T+16: Treballar per Nadal

11/10/2017

  • Forma't-16 Treballar per Nadal

La Regidoria de Joventut posem en marxa el projecte Forma’t+16 amb diferents temàtiques per a cada mes. Amb aquest projecte volem oferir informació actualitzada i útil als i les joves, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

 

FORMA'T+16: Treballar per Nadal

Dilluns 16 d'octubre a les 17:30h

S’analitzaran les feines que les empreses ofereixen durant la temporada de nadal, es repassaran o redactaran currículums i cartes de presentació. Per a majors de 16 anys. Cal inscripció prèvia.

 

Per assistir a aquest taller, que es realitzarà a l'Espai Jove, només cal apuntar-se prèviament (ja que les places són limitades) i assistir-hi el dilluns 16, a les 17:30h. És recomanable portar un Pen Drive a la sessió.

 

 

 

Banner dreta petit inscripcio 2


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 11/10/2017 10:08:07

  • Imprimir Imprimir