Joventut

Joventut

Pressupostos Participatius de Joventut 2018

5/10/2017

  • Pressupostos Participatius de Joventut 2018

Per segon any, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament elaborarem conjuntament i de manera participativa amb els i les joves a què destinem una part dels diners del pressupost de la Regidoria de Joventut, dins de la dinàmica de continuar impulsant canals de participació directa i activa entre el jovent del municipi.


Si ets jove, tens entre 14 i 29 anys, fas vida a Lliçà d’Amunt i creus que tens alguna proposta interessant per als i les joves del poble, presenta-la, per tenir l’oportunitat que es pugui realitzar durant la programació de l’any 2018. L’activitat es pot dissenyar individualment o bé de forma col·lectiva. Les propostes s’han de lliurar abans del dilluns 11 de desembre, a través del següent enllaç o presencialment a l’Espai Jove El Galliner o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

 

D'altra banda, durant el mes de novembre arribarà a tots els habitatges del municipiaquesta mateixa butlleta on s’explica en què consisteix el projecte i quines passes han de s'han de seguir per presentar la proposta de projecte o activitat amb un pressupost màxim de 2.500€.

 

 

Suport en la creació dels projectes i activitats

Paral·lelament, l’Àrea de Joventut ofereix un servei de suport a aquells joves o grups de joves que necessitin ajuda per dissenyar el seu projecte o activitat, les tardes de dilluns a divendres de 16h a 20h a l’Espai Jove El Galliner.

 

 

Botó Pressupostos participatius


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 26/10/2017 12:13:42

  • Imprimir Imprimir