Joventut

Joventut

Festa Major de Lliçà d'Amunt 2014: Fem-la inoblidable!

1/9/2014

  • Imatge Festa Major de Lliçà d'Amunt 2014

Ja tenim un any més la festivitat més esperada pels joves lliçanencs, la FESTA MAJOR DE LLIÇÀ D'AMUNT 2014 (amb majúscules), una Festa Major per bufar espelmes! Des de l'Àrea de Joventut et volem proposar una cosa: que la fem, entre tots i totes, inoblidable!

 

La nostra festa, que aquest any bé carregada de novetats i celebracions, començarà el dimecres 10 de setembre amb el Muntronik Fest 2014 i acabarà el diumenge 14 amb el veredicte de La Juguesca. 4 dies de festa, música de tot tipus, concerts, aigua, foc... No faltarà res! Des de El Galliner fem un repàs, com sempre, de les activitats més joves d'enguany.

 

Per començar a poc a poc, abans d'arribar la Festa Major escalfarem motors amb la XXXV edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de La Vall del Tenes. Els dies 6 i 7 de setembre, a part de la festa del motor més internacional del territori, podrem gaudir de diferents activitats complementàries a la zona del Pinar de la Riera: concentració de motos, concerts, focs artificials, etc.

 

Per no perdre el ritme, seguim escalfant amb una de les activitats més esperades de la nostra festa: La Juguesca amb les seves proves globals, que faran l'espera dels dies de festa una mica més amena, amb "Arris.cat" els dies dilluns 8 i dimarts 9 i dimecres 10.

 

Que comenci la festa! 

 

Cartell Muntronik Fest 2014

El dimecres 10 farem tremolar Lliçà d'Amunt amb una nit per no oblidar a l'Embarraca't: la nit més jove, la nostra nit. Obrirem a les 21h amb un Karaoke a la Fresca on tu podràs ser el protagonista de la nit, tindràs més de 800 cançons per escollir.

 

I després el Muntronik Fest 2014, el festival de música del nostre municipi que comptarà amb els Dj que opten a guanyar el concurs, Fatima Hajji com a representant indiscutible del techno al nostre país i a la resta d'Europa, amb DJ Cèsar Almena, DJ Javi Molina i els Dj guanyadors de la primera edició del concurs DJ Jordi Soley i DJ Coldex. +Informació

 

El dijous dia 11 ballarem i saltarem amb les actuacions musicals que porten les entitats municipals i el concert de Strombers, un grup que s'ha tornat referent de les festes a Catalunya combinant estils de Ska Reggae, rumbes i country. I per tancar la nit les sessions dels ja coneguts per tots DJ Jordi Soley i DJ Marc Grau.

 

Agafa paper i bolígraf per què de cara al divendres dia 12 no et pots perdre el nou Pregó de Festa Major a càrrec de les entitats que celebren anys, la Cercavila de Carrosses de La Juguesca i la ja tradicional Festa Flaixbac "Vaparir Tour" de Ràdio Flaixbac, des de la 1h de la matinada fins a gairebé la sortida del sol.

 

Un dissabte avorrit? De Festa Major això és impossible! Apunta per què no podràs faltar a les activitats de la darrera nit de FM: el Correfoc organitzat per la Colla de Diables de Lliçà, i el nou correaigua "Llevataques" a la plaça de l'Església. I després: Concert amb Girls & Monkey, un grup de joves barcelonins que fan anar la seva música des del rock fins al reggae; i concert amb Gossos, un popular dels grups catalans més populars dels darrers anys.

 

I arriba el diumenge (segur que ja esgotats), el darrer dia de Festa Major on sabrem, després de l'espectacle piromusical "Lluminària", quina colla lliçanenca serà la guanyadora de La Juguesca d'aquest any. Seràn els Concos, els Can t'implora, els Bisky, els Skando o els Sporting l'Olla?

 

Fem-la inoblidable! 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 02/09/2014 18:14:41

  • Imprimir Imprimir