Joventut

Joventut

Busquem corresponsals als Instituts

6/10/2017

  • Projecte Corresponsals als Instituts

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntamen estem buscant joves que estudiïn ESO o Batxillerat que vulguin fer d'enllaç informatiu entre els seus companys i companyes de classe i l'Espai Jove El Galliner.

 

Seguim apostant per la informació entre els i les joves amb aquest nou projecte, els Corresponsals dels Instiuts. La tasca principal del/la Corresponsal és fer arribar la informació que es rebrà del Punt d’Informació Juvenil El Galliner, als companys i companyes de curs, així com de fer arribar propostes, comentaris, queixes, etc. de l’alumnat, a les dinamitzadores del PIDCES.

 

És una tasca totalment voluntària, que requereix un exercici de responsabilitat i un compromís. Es faran una o dues reunions mensuals en horari de classe, i cada corresponsal acordarà amb el seu tutor o tutora en quins moments podrà fer el traspàs de la informació rebuda. S’encarregarà també de recollir les propostes que trobi a la bústia de suggeriments.

 

Com a reconeixement de la tasca, s’atorgarà a cada corresponsal que hagi fet la feina durant tot el curs escolar, una beca de 50 euros a bescanviar per material escolar.

 

Per a poder ser corresponsal s’ha de cursar ESO o batxillerat a qualsevol dels dos instituts de Lliçà d’Amunt.

 

Inscripcions

Les places son limitades, per tant, cal posar-se en contacte presencialment amb les dinamitzadores encarregades, a les hores de PIDCES als instituts o a l’Espai Jove El Galliner.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 06/10/2017 11:36:12

  • Imprimir Imprimir