Joventut

Joventut

Inscriu-te a la segona edició del Lliçà Killer i no deixis de matar!

14/8/2017

  • Lliçà Killer 2017

Està a punt de començar la Festa major de Lliçà d'Amunt 2017 i amb ella la segona edició del Lliçà Killer, la versió lliçanenca del joc de l'Assassí de la Pastanaga organitzat per la Regidoria de Joventut.  Fes-te amb una bona pastanaga i corona't com el millor assassí del municipi!

 

Si tens entre 16 i 30 anys i moltes ganes de no parar durant la Festa Major, participa i converteix-te en assassí per uns dies. Hauràs de perseguir les teves víctimes, nit i dia, per matar-les amb un toc de pastanaga, però també hauràs d'evitar que ningú t'assassini. Mata el màxim de víctimes possible per sobreviure i fer-te amb la victòria.

 

El joc, pensat per a joves del municipi, durarà els dies (amb les seves corresponents nits) de festa major: del dijous 7 al dilluns 11 de setembre.

 

Aquesta segona edició l'aventura es complica: els i les participants tindran algunes activitats de la Festa Major amb assistència obligatòra. D'aquesta manera es forçarà el retrobament dels killers per fer créixer la intriga encara més.

 

Si tens qualsevol dubte sobre el Lliçà Killer, pots contactar amb l'organització per WhatsApp al telèfon 673 930 937 i per correu electrònic killer@espaijovegalliner.cat, així com resoldre qualsevol dubte o incidència que pugui sorgir durant el joc.

 

 

Premis

El Lliçà Killer el poden guanyar dues persones, l'Assassí/na Supervivent i el Millor Assassí/na. Les dues victòries seran premiades amb un val bescanviable per una sessió d'Escape Room per al guanyador/a i acompanyants.

  • L’assassí/na supervivent: La persona que ha mort a l’últim participant, rebent el clauer amb el seu propi nom. Ho haurà de demostrar presentant el clauer original on hi consta el seu nom.
  • El millor assassí/na: La persona que hagi mort més víctimes. Ho haurà de demostrar presentant tots els clauers originals amb el nom de les seves víctimes.

 

Inscripcions al Lliçà Killer

Les inscripcions es poden fer a través del formulari d'inscripció al Lliçà Killer, abans del diumenge 3 de setembre. Els i les participants hauran de passar per l’Espai Jove El Galliner el dimarts 5 i el dimecres 6, de 10h a 14h i de 16h a 20h, a recollir el nom de la seva víctima. Que comenci el Lliçà Killer!

 

Inscriu-te


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 25/08/2017 09:27:36

  • Imprimir Imprimir