Joventut

Joventut

Posem en marxa el Pla Local de Joventut 2017-21

9/6/2017

  • Imatge Pla Local de Joventut 2017-2021

El Ple Municipal de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt va aprovar el passat dia 25 de maig el Pla Local de Joventut 2017–2021. El Pla és el document guia que té la Regidoria de Joventut per detectar les necessitats dels i les joves del municipi i orientar les principals actuacions per respondre-les.

 

El Pla es va iniciar el mes de març de l’any passat amb la realització d’una diagnosi de la realitat juvenil, que consisteix en la detecció de les necessitats dels i les joves del municipi, aquesta fase és molt important i, a través d’enquestes, dades estadístiques, entrevistes i tallers participatius s’obtenen les principals dades necessàries. A partir d’aquí, es treballa en el disseny de les actuacions a realitzar en els properes anys per tal de respondre a aquestes necessitats.

 

Els àmbits prioritaris d’aquest pla segons les necessitats detectades són la participació juvenil, l’educació i l’ocupació, la cohesió social i la mobilitat i l’àmbit de la salut. A partir d’aquests grans àmbits es desgranen les diferents actuacions.

 

Aquest pla ha estat realitzat gràcies als i les joves del municipi, a l’equip de Joventut, als tècnics, tècniques i altres professionals i als responsables polítics. Han col·laborat el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Diputació de Barcelona i la DGJ de la Generalitat de Catalunya.  El document està disponible al web municipal i al web de la Regidoria de Joventut i vol esdevenir un marc de treball per totes les persones que el conformen des de la seva implicació i participació, per tant, vol esdevenir un document viu i un motor de transformació de la realitat juvenil.

 

A partir del mes de setembre s’iniciaran diferents convocatòries de comissions de joves, tècnics i tècniques i també de càrrecs polítics per tal de fer el seguiment de les actuacions que s’inclouen, avaluar-les i plantejar el pla d’actuacions del següent any.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 22/06/2017 13:22:18

  • Imprimir Imprimir