Joventut

Joventut

FORMA'T: Vull ser cangur

7/6/2017

  • Forma't: Vull ser cangur

La Regidoria de Joventut posem en marxa el projecte Forma’t+16 amb diferents temàtiques per a cada mes. Amb aquest projecte volem oferir informació actualitzada i útil als i les joves, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

 

FORMA'T: Vull ser cangur

Dijous 15 de juny a les 17:30h

Aprèn quins són els aspectes bàsics que s'han de tenir en compte a l'hora de tenir cura dels infants (higiene, àpats, accidents, etc.). També es treballarà la part més lúdica, on s'ensenyarà a explicar contes, jocs i activitats per gaudir del lleure.

 

Per assistir a aquest taller, que es realitzarà a l'Espai Jove, només cal apuntar-se prèviament (ja que les places són limitades) i assistir-hi el dijous 15, a les 17.30h. És recomanable portar un Pen Drive a la sessió.

 

A més, al Punt d’Informació oferirem, com sempre, la cartellera actualitzada, encara que fent especial èmfasi en temes de mobilitat durant tot aquest mes.

 

 

Banner dreta petit inscripcio 2


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 07/06/2017 18:42:30

  • Imprimir Imprimir