Joventut

Joventut

Curs de Premonitors/es de lleure i de Dinamitzadors/es d'activiats

5/6/2017

  • Curs de Premonitors/es i de Dinamitzadors/es

 

La Regidoria de Joventut obrim inscripcions, de 5 de juny al 5 de juliol, al curs monogràfic de Dinamitzadors i dinamitzadores d'activitats i al curs monogràfic de Premonitors i premonitores de lleure durant el mes de juliol de l'Espai Jove El Galliner.

 

 

4a edició del curs de dinamitzadors/es d'activitats

Els dinamitzadors i dinamitzadores són persones que s’encarreguen de muntar activitats per al temps d’oci i gaudeixen interactuant amb altres persones.


D’edicions anteriors d’aquest curs va sorgir el grup Tricric, que col·labora activament amb la regidoria de Joventut, encarregant-se d’activitats com La Lliçama, jornades de jocs de taula, taller de menjar japonès...Si creus que t’agradaria col·laborar en el muntatge d’activitats, apunta’t a aquest curs, on t’ensenyaran quin és el rol del dinamitzador/a i quines són les claus a l’hora de dissenyar activitats (no està pensat per desenvolupar un treball remunerat).


El curs és gratuït i està enfocat a joves a partir de 14 anys. La durada és de 16 hores, els dies 11, 13, 18 i 20 de juliol, de 10h a 14h. Si s’assisteix a totes les sessions i se supera una pràctica final, es rebrà un diploma.

 

1a edició del curs de premonitors/es de lleure

El curs de premonitor/a de lleure pretén ser una introducció al món del lleure educatiu, a l’hora d’exercir d’ajudant de monitor/a. També aporta nocions útils per a qui vulgui formar-se com a monitor/a de lleure a partir de la majoria d’edat.


Si t’agrada treballar amb infants, estàs pensant a ser ajudant de monitor/a o vols provar en l’educació en el temps de lleure, aquest és el teu curs.


El curs és gratuït i està enfocat als joves d’entre 14 i 17 anys. La durada és de 12 hores, els dies 19, 21 i 26 de juliol, de 10h a 14h (no està pensat per desenvolupar un treball remunerat).

 

 

INSCRIPCIONS

les inscripcions s'han de fer a l'Espai Jove El Galliner, del 5 de juny al 5 de juliol, en horari de 16h a 20h. Les places són limitades a cadascun dels cursos.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 07/06/2017 14:06:00

  • Imprimir Imprimir