Joventut

Joventut

BierGarten 2017: 9 i 10 de juny a L'Aliança

31/5/2017

  • BierGarten Aliança 2017

Torna, un any més, la festa de la cervesa a Lliçà d'Amunt de la ma de l'Ateneu L'Aliança. El divendres 9 i el dissabte 10 de juny es celebra el BierGarten, un espai de trobada entorn la cervesa i la música irlandesa.

 

La cervesa sempre ha estat, als bars, als pubs, a llocs especialitzats, fires, etc. El BierGarten és molt més que cerveses, menjar i música. És compartir, xerrar, trobar-se amb amics i coneguts, retrobar-se... Un espai únic on tots els elements es combinen a la perfecció.

 

DIVENDRES 9

El divendres començarà el BierGarten 2017 a partir de les 19h al pati exterior de l'Ateneu l'Aliança. I a la nit, a les 23h, la música vindrà de la ma del grup Catfolkin.

 

DISSABTE 10

Dissabte l'espai del BierGarten s'obrirà a les 19h amb inflables per als més petits durant la tarda. El Sobrino del Diablo i Pony Pisador amenitzaràn la nit amb la seva música.

 

 

BierTast

El Dilluns 5 de maig a les 20:30h el Bar L'Aliança celebra el BierTast, un tast de tapes que s'emmarca dins la festa de la cervesa. Maridatge de 4 platillos freds amb 4 cerveses a càrrec de cervesa Sobre Tot, per un preu de 15€. Els tiquets es poden comprar al Bar l'Aliança fins l'1 de juny.

 

Els dies 31, 1 i 2 de juliol, es durà a terme el període de votacions per puntuar la millor tapa, al mateix bar.

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 31/05/2017 11:16:28

  • Imprimir Imprimir