Joventut

Joventut

Si comences bé, acaba bé!

11/8/2014

  • No te la juguis, tu tens la clau!
El Projecte de Prevenció de Drogues de La Vall del Tenes (PPD) ha presentat una graella informativa sobre la tassa d'alcoholèmia dels nois i les noies depenent de les copes o cerveses que ens prenem i el pes que tenim. Aquesta ens calcula el temps que ha de passar des que ens prenem alguna beguda alcohòlica fins que podem agafar el cotxe amb totes les nostres capacitats.
 
Però també volen deixar clar que les dades són purament orientatives i davant de cap dubte sobre agafar el cotxe o no, millor no conduir.
 
El PPD a Lliçà d'Amunt
El Programa de Prevenció de Drogues de La Vall del Tenes (PPD) treballa per informa-te sobre els riscos de el consum de drogues, tabac, alcohol, begudes energètiques, Cànnabis, cocaïna, etc. Aquests tallers de prevenció es fan tant a l'Espai Jove com als instituts. Si tens qualsevol consulta sobre aquest tipus de substàncies pots adreçar-te al programa a través del telèfon (o via whatsapp) 649 630 131, info@ppd.cat o la seva pàgina web www.ppd.cat.
 

Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 21/08/2014 19:32:31

  • Imprimir Imprimir