Joventut

Joventut

FORMA'T+16: Vacances econòmiques

23/5/2017

  • Forma't+16: Vacances econòmiques

La Regidoria de Joventut posem en marxa el projecte Forma’t+16 amb diferents temàtiques per a cada mes. Amb aquest projecte volem oferir informació actualitzada i útil als i les joves majors de 16 anys, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

 

 

FORMA'T+16: Xerrada sobre Vacances econòmiques

Dimarts 6 de juny a les 17:30h

Aprèn diverses maneres de guanyar diners i viatjar alhora (camps de treball, feines d’Aupair, etc.) o viatjar econòmicament estalviant en transport, allotjament i manutenció.

 

Per assistir a aquest taller, que es realitzarà a la sala Multimèdia de la Biblioteca de Ca l’Oliveras, només cal apuntar-se prèviament (ja que les places són limitades) i assistir-hi el dimarts 6, a les 17.30h. És recomanable portar un Pen Drive a la sessió. Qui ho consideri oportú, podrà demanar hora per a un assessorament personalitzat i profunditzar més en el seu cas personal.

 

A més, al Punt d’Informació oferirem, com sempre, la cartellera actualitzada, encara que fent especial èmfasi en temes de mobilitat durant tot aquest mes.

 

 

Banner dreta petit inscripcio 2


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 24/05/2017 14:32:09

  • Imprimir Imprimir