Joventut

Joventut

Survival Zombie Lliçà d'Amunt

16/5/2017

  • Imatge Survival Zombie

Atenció, notícia d’última hora! Els zombies han pres els carrers i algunes cases del poble! Sí, sí, zombies! Vine a demostrar la teva mestria com a supervivent al nostre survival zombie. Si ets zombie també tens una cita amb nosaltres per a ensenyar a la resta de zombies que ets el millor caçant supervivents.

 

El divendres 7 de juliol tindrà lloc a Lliçà d’Amunt la primera apocalispi zombie, la Survival Zombie, organitzada per una comissió de joves que participa dels Pressupostos Participatius de Joventut 2017. L'activitat es s'iniciarà a les 22h al Pinar de la Riera i es desenvoluparà per camins del municipi. Lliçà d'Amunt quedarà dividit en dos bàndols: els zombies i els supervivents, que lluitaran per sobreviure.

 

En què consisteix?

Els participants hauran d'interpretar el paper d'un humà o d'un zombie, cada bàndol tindrà els seus objectius a aconseguir, així com sobreviure i eliminar l'equip contrari.

  • Els Humans: els humans hauran de demostrar que estan preprats per sobreviure sense probelmes a l'amenaça que atempta contra la vida humana al planeta Terra, els Zombies.
  • Els Zombies: L'objectiu principal dels zombies serà capturar els humans per convertir-los en zombies.

 

Inscripcions

S'hi poden inscriure joves nascuts entre els anys 1987 i el 2001 a través del formulari web habilitat abans del 30 de juny. En el moment de la inscripció es podrà escollir el bàndol en el que es vol participar, supervivent o zombie. En cas de ser menor de 18 anys, s'haurà de portar una autorització signada pel pare, mare o tutor.

 

 

El vídeo

 

 

 

Més informació

Pots trobar tota la informació sobre la Survival Zombie al web del grup de joves que l'organitza, els Tricric, així com el formulari d'inscripció, la normativa del joc i les autoritzacions.

 

 

Botó Pressupostos participatius

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 26/05/2017 13:28:19

  • Imprimir Imprimir