Joventut

Joventut

Obertes les inscripcions al 4t Trail Nocturn L'Aliança

12/5/2017

  • 4t Trail Nocturn Ateneu l'Aliançá

La nit del dissabte 17 de juny l'Ateneu L'Aliança celebra la seva particular cursa Trail Nocturn, una cursa nocturna per camins, corriols i boscos del municipi. El trail d'11,2 Km de recorregut sortirà del carrer L'Aliança a les 22:00h i comptarà amb punt de trobada i funzone amb tallers, inflables, música, menjar i beure.

 

El Trail compta amb dos recorreguts: el recorregut llarg, d'12 Km i el recorregur curt de 6 Km. A més, pels més petits, hi haurà una cursa infantil a les 19h del vespre, entre la Plaça Catalunya i la Biblioteca Ca l'Oliveres.

 

La cursa

  • Dues curses: Cursa llarga de 12 quilòmetres amb desnivell acumulat de 508 metres per pistes forestals i bosc en un 84% (la resta és recorregut per carrers del poble); i Cursa curta de 6 quilómetres, totes dues a l'entorn rural del municipi.
  • Cursa nocturna organitzada als voltants de lluna plena, el 17 de juny, a les 22:00h.
  • Cronometratge amb Championchip (xip groc). La cursa puntua a la Lliga Trail Championchip.
  • Servei de guardarroba i dutxes a l'Ateneu, servei de fisioteràpia, servei mèdic i Protecció Civil.
  • Samarreta de regal, bossa del corredor i sopar.
  • Avituallament líquid al quilòmetre 6 i sòlid i líquid a l'arribada.

 

Inscripcions

Si vols participar, les inscripcions estan obertes al web del 4t Trail Nocturn L'Aliança Lliçà d'Amunt fins el 14 de juny. El preu és de 10€ per als socis de l'Ateneu, i de 12€ per als no socis en tots dos recorreguts. Aquest preu inclou un obsequi, els avituallaments, el sopar i els serveis als corredors. Al mateix web del trail podràs trobar tota la informació de la cursa, el recorregut, etc.


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 31/05/2017 10:54:04

  • Imprimir Imprimir