Joventut

Joventut

Inscripcions obertes al Casal d'Estiu 2017

26/4/2017

  • Casal d'Estiu Lliçà d'Amunt 2017

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament i el Grup d'Esplai de Lliçà d’amunt treballem conjuntament en la preparació del Casal d'Estiu d'aquest any, per poder viure al màxim les vacances.

 

El preparem amb l’objectiu de crear un entorn de descoberta, d’aventures, diversió i aproximació al món del lleure, per educar en la vessant afectivo-social: educar en valors, per la igualtat, per la pau i el conflicte i per l’esperit crític, doncs són els eixos principals que fan de les activitats del Casal d’Estiu quelcom més que entreteniment, t’ofereix experiències vitals, d’enriquiment i creixement personal, d’adquisició d’autonomia i consciència democràtica. 

 

El Casal d'Estiu 2017

Al Casal d’Estiu hi trobareu jornades plenes d’activitats per viure l’estiu d’una manera dinàmica i divertida! La programació d’activitats serà variada i es dissenyaran de manera ajustada pels monitors per atendre a totes les edats i necessitats del grup. És important ajustar les activitats perquè els infants construeixin coneixement de manera autònoma, juguin de manera cooperativa,  creïn vincles amb els seus iguals i exprimeixin les experiències d’estiu al màxim. Cal recordar que cada dia anirem a la piscina, on els infants podran jugar i refrescar-se.

 

El Casal és obert a nens que aquest curs 2015-2016 hagin fet des de P3 fins a 6è de Primària. Estarà situat a l’Escola Lliçà i serà del dilluns 27 de juny al divendres 29 de juliol. Es pot triar entre Casal de matí i tarda (de 8:30h a 16.30h) o Casal de matins (de 8:30h a 13h). A part del casal, també s’ofereix els servei de menjador (de 13h a 15h) i d’acollida matinal (7:30h a 8:30h).

 

Dies: Del dilluns 26 de juny al divendres 28 de juliol

Lloc: Escola Lliçà d'Amunt

Horari: De 8:30h a 13h / de 8:30 a 16:30h

Serveis: S'ofereix servei d'acollida matinal (de 7:30h a 8:30h) i de menjador (de 13h a 15h)

 

 

Inscripcions i preus

Les inscripcions, que es poden fer per 2, 3, 4 o 5 setmanes, són del 2 al 31 de maig, de dilluns a divendres de 8h a 14h i les tardes de dilluns de 16h a 19h a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt. No s'acceptaran inscripcions fora d'aquest termini, només en casos justificats. No es retornarà l'import de la quota si es produeixen baixes fora de termini o fora de les circumstàncies justificades, que seran estudiades per una comissió.

 

Taula de preus Casal d´Estiu 2016
 

AJUTS I BEQUES

Per tal de facilitar l’accés al Casal d’Estiu, l’Ajuntament treballa per oferir-vos un preu assequible i diferents opcions que pretenen facilitar el pagament. Els descomptes en les quotes són:

  • Descomptes a germans: 25% segon germà i 30% famílies monoparentals i nombroses, aplicat a tots els membres en aquest darrer cas. Els descomptes s’aplicaran només en la quota de matí. Cal presentar llibre de família y carnet de família nombrosa. S’aplicarà aquesta quota si es tenen germans o germanes apuntats al Casal Jove i al Casal Esportiu.
  • Beques per a famílies que no percebin cap prestació econòmica. Cal sol·licitar-la des de Serveis Socials.
  • Per percebre algun descompte o ajut econòmic cal estar empadronat/da al municipi de Lliçà d’Amunt.

 

 

Més informació

Per a més dades podeu adreçar-vos a l’Ooficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, al web municipal a www.llicamunt.cat i al web de Joventut a www.espaijovegalliner.cat.

 

REUNIÓ INFORMATIVA 

Es farà una reunió informativa per a pares i mares el dia 11 de Maig a les 19h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Ca l’Oliveres. També hi haurà una reunió el dia 22 de juny a les 19h a l’Escola Lliçà per a pares i mares dels infants inscrits on es podrà conèixer l’equip de monitors i monitores, conèixer la programació del Casal d’Estiu i resoldre dubtes.

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/05/2017 10:22:25

  • Imprimir Imprimir