Joventut

Joventut

El grup de música Slap guanyadors del Contraband

1/5/2017

  • Slap - Contraband 2017

Els Slap van proclamar-se guanyadors del primer concurs de bandes juvenils de Lliçà d’Amunt el passat dissabte d’abril a l’Ateneu l’Aliança. El Contraband ha estat organitzat per un grup de joves del municipi, dins el projecte de Pressupostos Participatius 2017 de la Regidoria de Joventut i amb la col·laboració de l’Ateneu L’Aliança, els vespres de divendres i dissabtes del mes d’abril.

 

Police Line, Mediterrània Band, Tirant Lo Band, Confiscat, D-Rumba, La Cabaña, Pillats per Banda, i Slap són les 8 bandes de música formades per gent jove amateur, tots i totes menors de 30 anys d’edat, que han participat del concurs.

 

El premi pel grup guanyador, els Slap, és l’oportunitat d’estar en un estudi professional de gravació a Guisla studi i gravar durant 10 hores; i poder tocar professionalment en un escenari dins de la cartellera de grups de la nit jove de Festa Major. El premi per la segona banda classificada, La Cabaña, és un xec de 300€ bescanviable per material musical i tècnic a la botiga Cau de Músics de Granollers.

 

 

Així ha estat la primera edició del Contraband

 


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 23/05/2017 16:57:27

  • Imprimir Imprimir