Joventut

Joventut

Apunta't al Casal Jove 2017

25/4/2017

  • Casal Jove 2017

Després de l’èxit de participació de l’any passat i la valoració tant positiva dels i les joves participants, la Regidoria de Joventut aposta un any més pel Casal Jove, una activitat pensada per aquells i aquelles joves que vulguin passar una temporada de vacances plena d’activitats, aventures i moments per recordar.

 

Algunes de les activitats que trobareu seran piscina diària, tallers creatius, tallers de cuina, esports, graffiti, jocs diversos, torneig de Ps4, i a mes a mes realitzarem vàries sortides, entre elles passar el dia a la platja i com no, farem la nostre mítica excursió al TIBIDABO perquè gaudiu d’un dia ben entretingut. El Casal Jove vol ser un espai de trobada per a vosaltres, un lloc on relacionar-vos, divertir-vos amb els vostres companys i companyes, on conèixer d’altres i on també pugueu aprendre coses noves de la forma més divertida per gaudir un bon estiu.

 

Per tal de garantir el bon funcionament el Casal, aquest any es farà a l’Institut Hipàtia d’Alexandria, utilitzant puntualment l’Espai Jove El Galliner i serà del 3 al 28 de juliol en horari de 9h a 13:30h.  El casal és obert a joves que aquest curs 2016-2017 han fet 1er de la ESO i fins els 17 anys. També s’ofereix els serveis de menjador de 13:30h a 15h, que es farà al menjador de l’Escola Països Catalans.

 

Inscripcions i preus 

Les inscripcions es faran del 2 al 31 de maig de dilluns a divendres de 8h a 14h i els dilluns de 16h a 19h a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt. Fora d’aquest termini no s’admetrà cap inscripció, així com cap modificació sobre les mateixes si no és en casos degudament justificats. No es retornarà l’import de la quota si es produeixen baixes fora de termini o fora de les circumstàncies justificades, que seran estudiades per una comissió.

 


 

CASAL JOVE

3 SETMANES*

4 SETMANES

ESPORÀDIC/A

Casal matí

124,50 €

138,50 € 

 

Menjador

93,90 €

125,20 €

8 €

 


 

*Les setmanes han de ser consecutives

 

Descomptes i ajuts

Per tal de facilitar l’accés al Casal Jove l’Ajuntament treballa per oferir-vos un preu assequible i diferents opcions que pretenen facilitar el pagament. Els descomptes en les quotes són:

  • Descomptes per a socis i sòcies de l’Espai Jove El Galliner: 15%, cal presentar el carnet de soci o sòcia o comprovant d’inscripció (demanar a l’Espai Jove El Galliner).
  • Descomptes a germans: 25% segon germà i 30% famílies monoparentals i nombroses, aplicat a tots els membres en aquest darrer cas. Els descomptes s’aplicaran només en la quota de matí. Cal presentar llibre de família y carnet de família nombrosa. S’aplicarà aquesta quota si es tenen germans o germanes apuntats als casals organitzats per l’ajuntament.
  • Beques per a famílies que no cobrin cap prestació econòmica. Cal sol·licitar-la des de Serveis Socials.
  • Per percebre algun descompte o ajut econòmic cal estar empadronat/da al municipi de Lliçà d’Amunt.

 

Reunió informativa

Es farà una reunió informativa per a pares, mares i joves el dijous 11 de Maig a les 19h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Ca l’Oliveres. També hi haurà una segona reunió el dimecres 21 de juny a les 19h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Ca l’Oliveres per a pares, mares i joves inscrits on es podrà conèixer l’equip de monitors i monitores, conèixer la programació del Casal Jove i resoldre dubtes.

 

Per a més informació podeu adreçar-vos a l’OAC de l’Ajuntament, al web municipal a www.llicamunt.cat i al web de Joventut a www.espaijovegalliner.cat.

 

 

El Lipdup del Casal Jove 2016

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 25/04/2017 18:10:23

  • Imprimir Imprimir