Joventut

Joventut

Aleix Espargaró confirmat per les 24 hores de la Vall del Tenes

21/8/2014

  • Aleix Espargaró i Javi Garcia Vico a les 24 Hores 2012

El pilot de renom internacional de MotoGP, Aleix Espargaró, participarà per segona vegada a la XXXV edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes (Gran Premi Terranova CNC) tal i com ha anunciat a les seves xarxes socials Twitter i Instagram. El pilot competirà amb els seus companys i amics Joan Cros, Lorenzo Santolino i Arnau López a l'equip anomenat "41 team".

 

Serà la segona vegada que Espargaró competirà en aquesta prova, on va participar per primera vegada l'any 2012 i va quedar a les portes del podi. L’any passat no va poder participar per que havia de competir en el Gran Premi de la Gran Bretanya, tot i això el seu equip va competir a les 24 hores on van quedar al vint-i-novè lloc.

 

Aquest any la cursa de Les 24 Hores es celebrarà, com sempre, el cap de setmana anterior a la Festa Major de Lliçà d'Amunt, els dies 5, 6 i 7 de setembre al Parc del Tenes. Com a novetat d'enguany destaca la creació de la competició "90 minuts de resistència de Joves Promeses de La Vall del Tenes" i la concentració de motos amb Vulcan Riders Catalunya. 

 

 

 

 

 


Informació relacionada

 

 

 



 

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 22/09/2014 10:24:46

  • Imprimir Imprimir