Joventut

Joventut

Assemblea per decidir la Nit Jove de Festa Major 2017

29/3/2017

  • Festa Major 2016

La Regidoria de Joventut estem començant a treballar en la Festa Major de Lliçà d'Amunt i volem que siguis tu qui decideixi quin tipus d'activitat hi ha d'haver durant la Nit Jove, que aquest any serà el divendres 8 de setembre!

 

El dijous 6 de d'abril celebrem la tercera fase del procés participatiu 'La nit jove de Festa Major la muntes tu!' amb una assemblea oberta per decidir com serà la primera nit de Festa Major. Aquesta es durà a terme el dijous 6 d'abril a les 19:30h a l'Espai Jove El Galliner i podran participar joves de 16 a 30 anys.

 

ASSEMBLEA PER DECIDIR LA NIT JOVE DE FESTA MAJOR

Dijous 6 d'abril a les 19:30h

A l'Espai Jove El Galliner. Joves d'entre 16 i 30 anys.

 

El procés participatiu està contemplet en tres fases: en primer lloc durant el mes de març es van recollir propostes musicals a través d'un formulari online. Després la regidoria de Joventut hem comprovat la viabilitat econòmica i la disponibilitat dels artistes proposats; i en tercer lloc es portarà a terme l'esmenada assemblea en la que els joves assistents decidiran la millor proposta segons les seves preferències.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/04/2017 14:18:00

  • Imprimir Imprimir