Joventut

Joventut

Arriba 'Contraband', el concurs de joves bandes de música de Lliçà d’Amunt

9/3/2017

  • Contraband 2017

Aquesta primavera tindrà lloc a Lliçà d’Amunt el primer concurs de bandes musicals amateurs organitzat per una comissió de joves que participa dels Pressupostos Participatius de Joventut 2017.

 

‘Contraband’ és un nou repte per a joves bandes de música que tinguin ganes de donar-se a conèixer participant en aquest concurs, que tindrà lloc durant el mes d’abril, a l’Ateneu L’Aliança, entitat que també hi col·labora. El concurs està dirigit a gent jove amateur, que no hagi gravat cap disc ni tingui cap contracte discogràfic o de management vigent. Podran interpretar qualsevol estil musical, sempre i quan no contingui bases simulades, és a dir, tota la música haurà de ser en directe.

 

Les actuacions en directe es duran a terme el divendres 21, dissabte 22 i divendres 28 d'abril on tocaran tots els grups que s'hagin presentat; el dissabte 29 d'abril es durà a terme el lliurament de premis.

 

Premis del concurs

El primer premi pel guanyador del concurs és l’oportunitat d’estar en un estudi professional de gravació a Guisla studi i gravar durant 10 hores; i poder tocar professionalment en un escenari dins de la cartellera de grups seleccionats per la Regidoria de Joventut la nit jove de Festa Major de Lliçà d’Amunt 2017.

El premi per la segona banda classificada del concurs és un xec de 300€ bescanviable per material musical i tècnic a la botiga Cau de Músics de Granollers.

 

Inscripcions 

 

 ATENCIÓ: S'han esgotat totes les places disponibles per participar. No s'accepten més inscripcions.

 

Les inscripcions tindran lloc del 10 de març al 7 d’abril presencialment a l’Espai Jove El Galliner o de manera telemàtica. S’hi poden inscriure bandes amateur on tots els seus components siguin joves menors de 30 anys.

 

El concurs està organitzat per una comissió de joves dins el projecte de Pressupostos Participatius 2017 amb el suport de la Regidoria de Joventut i l'Ateneu L'Aliança i el patrocini de Guisla Studio i Cau de Músics.

 

 


Informació relacionada

 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 04/04/2017 22:17:55

  • Imprimir Imprimir