Joventut

Joventut

La nit jove de Festa Major la muntes tu!

1/3/2017

  • Enquesta Festa Major 2017

La Regidoria de Joventut estem començant a treballar en la Festa Major de Lliçà d'Amunt i volem que siguis tu qui decideixi quin tipus d'activitat hi ha d'haver durant la Nit Jove, que aquest any serà el divendres 8 de setembre!

 

Aquest procés tindrà tres fases: en primer lloc es recolliran propostes musicals, ja sigui activitats específiques, estils musicals, grups de música, nit temàtica, etc de l'1 al 24 de març. Després es comprovarà la viabilitat econòmica i la disponibilitat dels artistes proposats; i en tercer lloc es portarà a terme una assemblea en la que els joves assistents ordenaran les propostes més repetides segons les seves preferències.

 

Un cop finalitzat el procés participatiu, la Regidoria de Joventut es posarà en contacte amb els artistes seguint les preferències escollides pels joves.

 

Com participar

  1. Envia la teva proposta musical a través del formulari habilitat de l'1 al 24 de març.
  2. Participa de l'assemblea per ordenar les propostes segons les teves preferències. Data per concretar.

 

 Botó Pressupostos participatius


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/04/2017 13:57:39

  • Imprimir Imprimir