Joventut

Joventut

FORMA'T+16: Taller sobre Erasmus+

31/1/2017

  • Forma't febrer 2016

La Regidoria de Joventut posem en marxa el projecte Forma’t+16 amb diferents temàtiques per a cada mes. Amb aquest projecte volem oferir informació actualitzada i útil als i les joves majors de 16 anys, realitzant tallers formatius teòrico-pràctics en els quals es parla de diferents temes d’interès: estudis, recerca de feina, participació, salut, etc.

 

Aquest febrer es posarà l’accent en la Mobilitat internacional, realitzant una formació sobre les oportunitats que ofereix la Unió Europea en polítiques de Joventut. Concretament, parlarem del programa Erasmus+ i algunes de les seves accions clau en matèria de voluntariat, intercanvis juvenils i formació.

 

FORMA'T+16: Taller sobre Mobilitat Internacional Erasmus+

Dimarts 7 de febrer a les 17:30h

Vine a conèixer quines oportunitats s’ofereixen des de la Unió Europea en matèria de voluntariat, intercanvis juvenils i formació a l’estranger. Per a majors de 16 anys. Cal inscripció prèvia.

 

Per assistir a aquest taller, que es realitzarà a la sala Multimèdia de la Biblioteca de Ca l’Oliveras, només cal apuntar-se prèviament (ja que les places són limitades) i assistir-hi el dimarts 7, a les 17.30h. És recomanable portar un Pen Drive a la sessió. Qui ho consideri oportú, podrà demanar hora per a un assessorament personalitzat i profunditzar més en el seu cas personal.

 

A més, al Punt d’Informació oferirem, com sempre, la cartellera actualitzada, encara que fent especial èmfasi en temes de mobilitat durant tot aquest mes.

 

 

Banner dreta petit inscripcio 2


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

  1. Pep Boixader
    prova
    13/02/2017 17:41:10

Data de modificació: 31/01/2017 19:19:53

  • Imprimir Imprimir