Joventut

Joventut

Torneig de Magic Draft: dissabte 11 de febrer

27/1/2017

  • Cartes del Magic Draft

El dissabte 11 de febrer un grup de joves amb el suport de Tricric organitzaran un torneig del joc Màgic Draft. Aquesta serà la primera activitat sorgida dels Pressupostos Participatius de la Regidoria de Joventut 2017.

 

El Magic és un joc de cartes intercanviables en el que un mateix construeix la seva col·lecció de cartes intercanviant-les amb altres persones, reunint maços de cartes i lluitant contra un oponent i el seu maç. La mecànica del joc que s’utilitzarà serà el Draft i la iniciació al Mini-master. El Draft consisteix en obrir un sobre de cartes cadascun dels jugadors, agafar-ne una, passar-la al següent jugador i fer-se així amb tot un maç. I el Mini-master consisteix en obrir un sobre, i sense veure el seu contingut, agafar-ne 3 cartes de “terra” de cada color i jugar.

 

L’activitat es divideix en dues parts:

  • Iniciació Mini-master: dissabte 11 de febrer d’11h a 13h a la Sala d'Actes de la Biblioteca
  • Torneig de Draft, dissabte 11 de febrer de 16h a 20h a la Sala d'Actes de la Biblioteca

 

Així que ja saps, apunta-t’hi i passa-t’ho bé!

 

 

Comissió d'organització del Torneig de Magic Draft


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 27/01/2017 11:26:54

  • Imprimir Imprimir