Joventut

Joventut

Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2016

20/12/2016

  • Parc de Nadal 2017

Els darrers dies de l'any la Regidoria de Joventut celebrem el Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2016, un espai on joves i nens del municipi podreu gaudir de diferents activitats que faran que aprofitis les teves vacances al màxim!

 

El Parc de Nadal estarà situat, com sempre, al Pavelló Municipal d'Esports el dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 de desembre en horari de tarda de 16h a 20h amb entrada lliure i gratuïta. Les activitats estan dividides en dos blocs i quatre espais:

 

Activitats per a joves

ACTIVITATS D'AVENTURA

A l'exterior del Pavelló hi haurà diferents activitats per a joves: inflables com el Futbolí humà, Futbillar, l'Escala infernal i el Demolution; i circuits d'Unicicles elèctrics, Karts elèctrics i Balance Bike.

 

ZONA PER A JOVES

A la pista exterior del Pavelló d'Esports hi haurà activitats exclussives per a joves: Futbolí, Air hockey, Bumper Ball, torneig de Wii, un Toro mecànec, espai Humor Amarillo, etc.

 

 

Activitats per a infants

També hi haurà activitats per a infants (a la pista interior del Pavelló) dirigides a nens i nenes (fins a 12 anys) que comptarà amb tallers creatius, inflables, tallers de manualitats, racó de jocs populars, zona per nadons, etc.


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 20/12/2016 11:22:04

  • Imprimir Imprimir