Joventut

Joventut

Assemblea Jove dels Pressupostos participatius 2017

12/12/2016

  • Pressupostos Participatius Joventut 2016

El passat divendres 16 de desembre vam celebrar l'Assemblea Jove dels Pressupostos Participatius de Joventut 2017 per decidir a quines activitats dediquem 10.000€ del pressupost de la Regidoria de joventut de l'Ajuntament.

 

Els i les joves (o grups de joves) que han elaborat projectes o activitats van presentar la seva proposta davant els joves que participàven de l'Assemblea. Un cop explicades totes les propostes, van ser debatudes i valorades i es van escollir-se, entre tots i totes les assistents, les activitats que són prioritàries per fer durant l'any 2017.

 

 

Activitats presentades

 

MAGIC DRAFT: INICIACIÓ

FEBRER DE 2017 > SALA D’ACTES BIBLIOTECA > PRESSUPOST 600€

Petit torneig del joc de cartes Magic de Gathering dirigit tant a principiants com a jugadors habituals. Es desenvoluparà també un taller per aprendre a jugar.

 

CONCURS DE BANDES MUSICALS

ABRIL DE 2017 > ATENEU L’ALIANÇA > PRESSUPOST 2.500€

Concurs de bandes de música amateur amb espectacle en directe a l’Ateneu L’Aliança. El premi és la gravació d’un disc per a la banda guanyadora.

 

NOVEMBRE DE PEL·LÍCULA

NOVEMBRE DE 2017 > ATENEU L’ALIANÇA > PRESSUPOST 2.500€

Marató de projeccions setmanals de pel·licules amb servei de bar i ambientació: Star Wars, El Señor de los Anillos, Harry Potter i Studio Ghibli.

 

12 HORES DE JOCS DE TAULA

DESEMBRE DE 2017 > ATENEU L’ALIANÇA > PRESSUPOST 1.050€

Jornada de 12 hores de jocs de taula amb diferents activitats relacionades a l’Ateneu L’Aliança.

 

SURVIVAL ZOMBIE LLIÇÀ D’AMUNT

JULIOL DE 2017 > AL CENTRE URBÀ > PRESSUPOST 2.500€

Activitat de supervivència zombie en la que els participants hauran de superar proves per a demostrar les seves habilitats en cas d’apocalipsi zombie.

 

 

Resultat de les votacions

Durant l'Assemblea Jove, en la que van participar 27 joves del municipi, els assistents van decidir que s'hi durien a terme la totalitat de les activitats presentades amb un pressupost de 9.150€ per desenvolupar-les al llarg de l'any 2017. A continuació pots veure i analitzar els resultats de l'assemblea:

 

Resultats Assemblea Jove Pressupostos Participatius 2017

 

 

 

Fotografies de l'Assemblea

 

 


 

 

ASSEMBLEA JOVE DE PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Divendres 16 de desembre a les 20h

Sala d'Actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres


 

 

  

L'administració del web es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.

No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/01/2017 12:10:16

  • Imprimir Imprimir